Ongewenste privé berichten

Ideeën, storingen, wijzigingen, aankondigingen, enz.

Moderator: Modgroep

ModeratorTeam
Moderator
Berichten: 60
Lid geworden op: do mar 20, 2014 11:16

Ongewenste privé berichten

Bericht door ModeratorTeam »

We hebben gemerkt dat er de laatste tijd privé berichten naar forumgebruikers gestuurd worden met een inhoud die wij als forumbeheer niet gepast vinden.
Om een indruk te kunnen krijgen van wie deze berichten stuurt en hoeveel dit voorkomt, willen we jullie vragen ongewenste of ongepaste Privé berichten aan ons te melden. Dit kan via het meldingsknopje bij het bericht, of gewoon door ons een berichtje te sturen met uitleg over wat je van wie hebt ontvangen.

Het gaat er hierbij niet alleen om hoe jij je voelt bij het ontvangen van zo'n bericht. Iets ongepasts wat jij makkelijk naast je neer kunt leggen, kan voor een andere gebruiker een reden zijn om zich niet meer veilig voelen op het forum. Wij willen daarom in zo'n geval toch graag weten dat jij een bericht hebt ontvangen wat niet past bij het uitgangspunt van het forum of wat de forumregels overtreedt.

Mocht je twijfelen of een bericht wel of niet ongepast is, kun je natuurlijk altijd even met een van de moderators overleggen.

We hopen dat jullie hier aan mee willen werken en willen jullie er nogmaals op wijzen dat je voorzichtig moet zijn bij het aangaan van contact met medeforumleden. Wees terughoudend in het doorgeven van privé gegevens. Mocht je twijfelen, geef dan niets! Wij proberen het forum zo veilig mogelijk te houden maar het is ook voor ons onmogelijk om van iedere gebruiker te kunnen beoordelen met welke bedoelingen diegene op het forum komt.
Plaats reactie