Opruimen forum

Ideeën, storingen, wijzigingen, aankondigingen, enz.

Moderator: Modgroep

ModeratorTeam
Moderator
Berichten: 60
Lid geworden op: do mar 20, 2014 11:16

Opruimen forum

Bericht door ModeratorTeam »

hoi allemaal..

Zoals jullie al gezien hadden is het weer het begin van het jaar en dat betekent voor ons als Moderator team dat wij het forum gaat opruimen en opschonen.

Voor jullie betekent dat dat alle berichten waarop na 1 januari 2020 niet meer gereageerd is, verwijderd gaan worden. Dus onze vraag is als jullie nog oude berichten of andere dingen die jullie graag zouden willen houden er op hebben staan, of jullie die dan zelf willen opslaan. Want anders heb je kans dat ze met het opruimen van het forum verloren gaan en dat zouden wij heel jammer vinden.

Daarom geven wij jullie eerst zelf twee weken de kans om het er af te halen of te kopiëren zodat er niks verloren gaat. Dus tot 12 februari 2021 hebben jullie tijd om alles wat je wil bewaren te kopiëren naar je eigen computer, alles wat wij daarna verwijderen is permanent verdwenen.

Nogmaals, het gaat om topics waar NA 1 JANAURI 2020 niet meer op is gereageerd. Alle nieuwe topics blijven gewoon staan. Dus een topics wat gestart is in 2011 maar nu nog steeds actief is, blijft in zijn geheel gewoon bestaan.
Plaats reactie